dimarts, 13 d’agost del 2013

Què és un club de lectura?

 


Un club de lectura és un grup de persones aficionades a llegir que es troben regularment per debatre, opinar i compartir opinions sobre una mateixa lectura.
En el cas del club de lectura de la biblioteca Pere Calders, les trobades són mensuals, l’últim dijous de cada mes, a la sala d’actes de la biblioteca, a les 19:00 h.  


Com participar al club de lectura?

Si t’interessa prendre-hi part, te’n pots informar a la biblioteca

 

Com participar al bloc?

La participació és oberta per a tothom a qui agradi la lectura i vulgui dir-hi la seva sobre els llibres que s’hi comenten, activitats interessants, impressions que se’n derivin,…** El bloc és un recurs moderat. Els comentaris poden no visualitzar-se de manera immediata.

 

Normativa de participació i d’ús

La participació és lliure i oberta a tothom qui ho desitgi. Només es demanen la correcció i educació que tothom espera trobar-s’hi.
El bloc està gestionat per la biblioteca i els coordinadors en aquesta dels clubs de lectura. Adreceu les vostres consultes a la Biblioteca biblioteca@llanca.cat o bé bibperecalders@gmail.com.




La biblioteca no es fa responsable de les opinions expressades al bloc pels usuaris, essent aquestes d’exclusiva responsabilitat dels mateixos. L’opinió de la biblioteca es manifesta en els articles signats per la mateixa.

1 comentari: